top of page

Elke van Gysel

Kinderen en jongeren zijn onze toekomst!

Een mooi vooruitzicht, maar ook wel wat druk op deze nog kwetsbare schouders.

Al op jonge leeftijd wordt er al veel van hen verwacht. Goede resultaten op school, uitblinken in hun hobby’s en bij voorkeur ook nog een onberispelijke attitude… het kan altijd ietsje beter! Overload zorgt natuurlijk voor groei, maar een gezond evenwicht in belasting en belastbaarheid is minstens even belangrijk.

Kinderen en jongeren geven meestal wel een signaal als het hen iets te veel wordt, maar wel op hun manier. Het uiten van gevoelens en aangeven van grenzen is evengoed een stap in hun ontwikkeling en eerlijk… ook als volwassenen zijn we hier nog niet in volleerd!

Het opvangen van deze signalen is één zaak, maar als fiere mama van twee jonge kinderen besef ik als geen ander dat er zelf mee aan de slag gaan vaak geen evidentie is. Een neutrale blik op de zaak en een luisterend oor, zowel voor de jongeren als voor de ouders, kan dan vaak een eerste stap zijn van een oplossingsgericht proces.

Als kinder- en jeugdpsycholoog begeleid ik u graag tijdens dit traject.

Je kan bij mij terecht voor een begeleiding op maat van uw jongere. Verwacht geen voorgevormde ligbank en psychologe met een clipboard. Afhankelijk van de leeftijd en de interesses van uw kind, wordt er gewerkt aan een veilige en herkenbare omgeving. Kinderen vertellen misschien net iets meer tijdens het spelen van een spelletje of tijdens het verdwalen in hun fantasiewereld.

U kan bij mij terecht voor jongeren en jong volwassenen tussen 5 en 21 jaar oud. Na deze leeftijd kan een begonnen begeleiding uiteraard nog worden verdergezet.

Elke begeleiding start met een intakegesprek, waarna er een gepast traject wordt besproken.

 

In 2013 studeerde ik af als Psychologe aan de KU Leuven met als specialisatie kinderen/jongeren.

Ik zette mijn eerste stappen als jeugdpsycholoog binnen de vrijwilligersorganisatie “Tejo”.

Sinds 2017 ben ik aan de slag als psycholoog bij het Mobiel Crisisteam van de Universitaire Kinder- en Jeugdpsychiatrie Antwerpen (UKJA).

In 2016 opende ik mijn eigen praktijk “Kick’r Op” in de Berglaag in Berlaar. Op deze locatie ben ik actief op woensdag en zaterdag.

Vanaf september 2023 breid ik mijn dienstverlening uit in de groepspraktijk “Sion” in de Koepoortstraat 15 te Lier. U kan mij hier vinden op maandag tussen 16.30 en 20.30 uur.

 

Heeft u een bijkomende vraag? U kan mij contacteren via

Info@kickrop.be

www.kickrop.be

+32 468 35 70 87

 

Betaling

  • Payconiq of QR-code

  • Contant

 

  • 60euro / sessie van 60’

 

Terugbetaling mutualiteit

De meeste mutualiteiten voorzien een terugbetaling. We bespreken dit samen tijdens jouw eerste consult.

 

Wees van harte welkom,

Elke

bottom of page