top of page

Huisbezoeken

Huisbezoeken zijn bedoeld voor niet mobiele of ernstig zieke patiënten. In onze praktijkruimtes zijn we ook het best uitgerust om u te onderzoeken, dit komt de kwaliteit van onze geleverde zorg ten goede. Bovendien beschikken we in de praktijk over uw medisch dossier.  Kom dus op raadpleging als het enigszins kan.

 

Dringende huisbezoeken worden afgelegd door de arts die hiervoor op dat moment beschikbaar is. De arts zal dan in de loop van de dag langskomen.

 

Een huisbezoek moet telefonisch aangevraagd worden, elke werkdag tussen 8u en 10u. Huisbezoeken worden enkel afgelegd binnen de ring van Lier. Kijk hieronder of je behoort tot ons werkingsgebied voor de huisbezoeken. 

 

Mensen die buiten deze zone wonen zijn welkom in de praktijk, maar hou er rekening mee dat wij niet op huisbezoek zullen komen, ook niet in de toekomst. Huisbezoeken blijven ook binnen het werkingsgebied een uitzonderingsmaatregel: enkel voor uitgesproken minder mobiele patiënten die omwille van hun medische toestand niet tot aan de praktijk kunnen komen.

Schermafbeelding 2022-06-22 om 22.03.31.png
bottom of page