top of page

Thaïsa Kets

Welkom, 

Ik ben Thaïsa en heb een grote interesse in onze innerlijke gevoelswereld en al de uitdagingen die we daarin tegenkomen. 

Als rouw-, verlies- en traumatherapeut ondersteun ik graag volwassenen om diepgewortelde pijnen te verzachten. Dit doe ik door de focus te leggen op krachtontwikkeling want vanuit kracht en verwerking, ontstaat herstel. 

Na enkele jaren als psycholoog gewerkt te hebben in een groepspraktijk en ook zorgcoördintor te zijn geweest op een school, wilde ik mijn eigen praktijk oprichten om volledig de focus te leggen op rouw, verlies en trauma; zo ontstond P UU R een drietal jaren geleden.

Ik ben gevestigd in Schilde en vervoeg het team van groepspraktijk Sion als trauma- en EMDR therapeut.
 

Waarvoor kan je bij mij terecht? 
 

ROUW

Je hebt afscheid genomen of zult weldra afscheid nemen van een dierbare en voelt dat je hierrond handvaten nodig hebt of over wil praten.

Het leek alsof je het verlies van een geliefde een plekje had gegeven maar opeens komt het gemis of verdriet zo fel terug boven dat het je functioneren beïnvloedt.
 

VERLIES

Verlies in de brede zin van het woord: verlies van een partner door scheiding, een vriend(in) verliezen, een nieuwe situatie (werk / thuis / nieuwsamengesteld gezin /…) waar je schijnbaar niet aan kunt wennen, je voelt dat je jezelf moeilijk kunt hechten, jezelf ‘verloren’ zijn door een narcistische relatie,…
 

TRAUMA

Ik maak hier ook graag een opsomming van trauma’s waarvoor je bij mij terecht kan: PTSS, mishandeling, (verkeers)ongeval, ernstige ziekte, misbruik / verkrachting, traumatische bevalling, zelfdoding, euthanasie, misdrijf, pestverleden, jeugdtrauma’s, narcistische relatie,…

 

 

EMDR

Het is een wetenschappelijk onderbouwde traumaverwerkingstechniek om de emotionele intensiteit die rond een trauma of verliessituatie hangt, wat meer tot rust te brengen.

Het is een unieke manier gezien we zowel jouw brein, lichaam en emoties betrekken bij het proces en zo de basis van een trauma zullen aanpakken.

EMDR levert zeer mooie resultaten op en deze zijn ook blijvend.

 

Ben je niet geheel zeker of je met jouw situatie bij mij terecht kunt, bel me dan gerust even op. Dan bekijken we samen wat jouw hulpvraag omvat en kunnen we beslissen een traject aan te gaan.
 

Contactgegevens

Thaïsa Kets

info@puurtherapie.be

www.puurtherapie.be

0495 206 209

 

Betaling

-       Payconiq

-       Contant
 

-       75 euro / sessie van 50’

-       80 euro / sessie van 50’ intake of EMDR

 

Terugbetaling mutualiteit

De meeste mutualiteiten voorzien een terugbetaling. We bespreken dit samen tijdens jouw eerste consult.

 

Wees van harte welkom,

Thaïsa

bottom of page